زمان جاری : یکشنبه 24 تیر 1403 - 6:47 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

تعداد بازدید 8
نویسنده پیام
joojoo
آنلاین

ارسال‌ها : 1969
عضویت: 12 /2 /1393
محل زندگی: fc karaj
شناسه یاهو: jackgonjeshke10@yahoo.com
تشکرها : 201
تشکر شده : 399
برچسب بیولوژیک برای جلوگیری از دور ریزی مواد غذایی !!!!!!!

یک دانشجوی انگلیسی برای جلوگیری از دور ریزی محصولات غذایی، برچسبی با واکنش بیولوژیکی طراحی کرده است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می کند.
بانک جهانی مقدار محصولات غذایی را که هر سال به دور ریخته می شود، «شرم آور» خوانده است.
برآورد شده که فقط در انگلیس این مقدار به 15 میلیون تن می رسد.
«اسلووِگا پاکستِیت» که برنده جایزه طراحی «جیمز دایسون» شده است در باره این برچسب گفت: این یک برچسب با واکنش بیولوژیکی است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می کند.
وی ادامه داد:یک لایه ژلاتین را روی یک سطح زبر زدم چراکه ژلاتین یک ماده طبیعی است و مانند مواد غذایی و به همان سرعت فاسد می شود و چون در ابتدای کار، ژلاتین جامد است، شما زبری سطح را احساس نمی کنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع تبدیل می شود.
در این صورت شما برجستگی های زیر آن را احساس می کنید و این نشان می دهد که دیگر غذا برای خوردن خوب نیست.
این برچسب، مانند مواد غذایی و با همان سرعت تجزیه می شود و بنا به غلظت ژلاتین، می توان آن را برای هر غذایی استفاده کرد.
اخبار علمی - ایرنا



امضا کاربر
جهان فقط چیزهایی را به ما میدهد
که باور داریم می توانیم آنهارا داشته باشیم
شنبه 12 مهر 1393 - 17:20
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر

پاسخ ها


برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !
پرش به انجمن :